SASTOJCI
- 500g testenine
- 500g spanaća
- 2 kašike KORONIS maslinovog ulja
- 1 šaka HALKIDIKI zelenih maslina
- 100g DODONI feta sira
- DODONI kefalotyri za posipanje
- PITENIS sušeni paradajz
- 25 g pinjola
- Prstohvat muskatnog oraščića
- 2 čena belog luka
- So
- Biber
Skuvajte testeninu u posoljenoj vodi, procedite i ostavite sa strane. Spanać blanširajte u slanoj vodi, a zatim dodajte u tiganj beli luk, spanać, DODONI feta sir, iseckane HALKIDIKI zelene masline i pinjole i pržite na KORONIS maslinovom ulju. Na kraju posolite, pobiberite i pospite muskatnim oraščićem pa promešajte. Kada se sos napravi, prelijte ga preko testenine, dodajte narendani DODONI kefalotyri i PITENIS sušeni paradajz i servirajte.