Testenina sa spanaćem i DODONI feta sirom

SASTOJCI

  • 500g testenine
  • 500g spanaća
  • 2 kašike KORONIS maslinovog ulja
  • 1 šaka HALKIDIKI zelenih maslina
  • 100g DODONI feta sira
  • DODONI kefalotyri za posipanje
  • PITENIS sušeni paradajz
  • 25 g pinjola
  • Prstohvat muskatnog oraščića
  • 2 čena belog luka
  • So
  • Biber

Skuvajte testeninu u posoljenoj vodi, procedite i ostavite sa strane. Spanać blanširajte u slanoj vodi, a zatim dodajte u tiganj beli luk, spanać, DODONI feta sir, iseckane HALKIDIKI zelene masline i pinjole i pržite na KORONIS maslinovom ulju. Na kraju posolite, pobiberite i pospite muskatnim oraščićem pa promešajte. Kada se sos napravi, prelijte ga preko testenine, dodajte narendani DODONI kefalotyri i PITENIS sušeni paradajz i servirajte.

Proizvodi korišteni u receptu