Dodoni saganaki 100g

360,00 RSD

Dodoni saganaki je tradicionalni tvrdi žuti sir, koji je dobio naziv po tradicionalnom grčkom jelu Saganaki je napravljen od mešavine ovčijeg I kozijeg mleka, a svetski je poznat po svom karakterističnom ukusu. Karakteristično kod ovog sira je što je jako ukusan I brzo se priprema, namenjen je za prženje, pečenje I pohovanje. Možete ga pronaći u vakuum pakovanju specifičnog trouglastog oblika od 100g.

Category:

Description

Dodoni saganaki je tradicionalni tvrdi žuti sir, koji je dobio naziv po tradicionalnom grčkom jelu. Saganaki je napravljen od mešavine ovčijeg I kozijeg mleka, a svetski je poznat po svom karakterističnom ukusu. Ovaj sir može poslužiti kao predjelo, jelo, dodatak jelu ili meze. Karakteristično kod ovog sira je što je jako ukusan I brzo se priprema, namenjen je za prženje, pečenje I pohovanje.

Brand

Dodoni

DODONI proizvodi nastaju na obroncima Epira, uz primese morske i planinske klime i cenjeni su u celom svetu. Kompanija DODONI je osnovana u Janjini 1963. godine i danas predstavlja jednog od vodećih grčkih proizvođača mlečnih proizvoda, a lider je i u prodaji fete zaštićenog geografskog porekla.

Besplatna dostava na teritoriji Beograda