Kako naručiti?

Internet

Dostavu kompleta ili proizvoda možete naručiti iz zemlje ili inostranstva putem ove internet stranice. Ako želite poslati komplete ili proizvode, izaberite jedan od naših kompleta ili proizvoda na sajtu klikom na njega i dalje popunite obrazac za poručivanje. Popunite vlastite podatke, podatke osobe koja prima komplete ili proizvode, vreme dostave i tekst poruke kako bismo mogli organizovati dostavu kompleta ili proizvoda.

Ukoliko želite dobiti PDV fakturu, molimo Vas pišite na kucnadostava@hranamediterana.rs

E-mail

Možete takođe naručiti komplete ili proizvode emailom. Sve svoje zahteve dostavite na mail: kucnadostava@hranamediterana.rs i naši operateri će dogovoriti sve dalje detalje sa Vama.

Način plaćanja

Iz inostranstva:
  • kreditnom ili debitnom karticom
Iz zemlje:
  • na sve gore navedene načine
  • na račun naše firme u bilo kojoj banci
  • gotovim novcem

Prihvatamo kartice: Visa, EuroCard, MasterCard, American Express, DinersClub i mnoge druge. Korisnički podaci vezani za vlasnika kartice su zaštićeni korištenjem SSL protokola sa 128 bitnom enkripcijom (šifriranje) podataka. (Enkripcija je proces koji pretvara običan tekst u šifrirani tekst korišćenjem algoritma tajnih i javnih ključeva). Autorizacija kartice je proces u kojem sistem 2CheckOut konaktira sa kompjuterskim sistemom u banci koja je izdala karticu, i dobija potvrdu da je plaćanje moguće.

Datum realizacije

Vi birate kada želite da dostavimo komplete ili proizvode.

Na većini lokacija možemo da dostavimo komplete ili proizvode u roku od nekoliko sati od momenta uplate a na ostalim možemo da dostavimo u roku od jednog dana od momenta poručivanja i izvršenja uplate.

Prilikom poručivanja navedite kada želite da kompleti ili proizvodi budu dostavljeni i mi ćemo se potruditi da dostavimo kada to vama i primaocu odgovara.

Besplatna dostava na teritoriji Beograda